Sellel veebilehel kasutame küpsiseid, et tagada sujuv toimimine ja parandada Teie kasutuskogemust. Lisateavet küpsiste kasutamise ja nende keelamise kohta leiate meie privaatsuseeskirjast. 
-

-

Necessary field
Incorrect field format
Necessary field
Incorrect field format
Necessary field
Incorrect field format
Necessary field
* - mandatory fields

Terex Fuchs MHL 250

MHL250 on meie kompromissitu vastus ümbertöötlemise kasvavale vajadusele. Hoolimata selle kompaktsest ehitusest pakub MHL250 juhile suurepärast vaatevälja. 
 
Diiselmootor, kW
85
Elektrimootor, kW
96
Ulatus, m
−9,0
Töökaal, t
15,5
Haaratsi maht, m3
0,3-0,5
Kopphaaratsi maht, m3
0,8-1,5
-
Tõnu Telliskivi
Juhatuse liige

Tootest

MHL250 on meie kompromissitu vastus ümbertöötlemise kasvavale vajadusele. Hoolimata selle kompaktsest ehitusest pakub MHL250 juhile suurepärast vaatevälja. Standardversioonis on saadaval kolm erinevat kabiini kõrgust. 
Alusvankrile on saadaval kolm järgmist konfiguratsiooni: 4-punktilised stabilisaatorid või tugilabaga 2-punktilised stabilisaatorid. See võimaldab kohandada MHL250-t töökindlalt ja täpselt konkreetsetele töökoha vajadustele.
Rehvidel, mis on loodud spetsiaalselt MHL250-le, on lisastabiilsust tagavad erakordselt jäigad külgseinad – isegi ilma fikseeritud tugedeta töötades.
Selle klassi masina puhul on täielikult uus valikuline jahutussüsteem, mis koosneb kahest eraldi radiaatorist. See erakordselt võimekas süsteem hoiab MHL250-e töötemperatuuri optimaalsel tasemel – oluline omadus suure tolmukontsentratsiooniga ümbertöötlemisjaamades töötamisel.
Standardvarustusse kuuluv diisliosakeste filter (DPF) on kaasaegseim ja tagab oluliselt parema töökeskkonna, mis on kasulik nii töötajatele kui ka keskkonnale.

Lisandid

Palgihaarats
Metallikäärid
Magnetplaat
Koormakonks
Metallihaarats
Sortimishaarats
Kopphaarats

Tehnilised andmed

Terex Fuchs MHL 250

Allalaadimine

Cars