Sellel veebilehel kasutame küpsiseid, et tagada sujuv toimimine ja parandada Teie kasutuskogemust. Lisateavet küpsiste kasutamise ja nende keelamise kohta leiate meie privaatsuseeskirjast. 
-

-

Necessary field
Incorrect field format
Necessary field
Incorrect field format
Necessary field
Incorrect field format
Necessary field
* - mandatory fields

Striker® ARFF 8x8

Sõiduk Oshkosh® Striker® maksimeerib teie tuletõrjeüksust. Uuendatud 8x8-s on ainulaadne tulekustutus, liikuvus ja ohutus – rohkem tehnoloogiat ja tulekustutussüsteeme kui kunagi varem.
-

Tootest

Uus Oshkosh Striker 8 × 8 on eritingimustele loodud pakkuma ülimat kiiret hädaolukorda reageerimist. 4500 galloni mahutava veepaagi ja 630 gallonise vahupaagiga kiirendab see mudel 0–80 km/h vähem kui 25 sekundiga.

Reageerimiseks ARFF-i ohtude vastu äärmise täpsusega kõige keerulisemates tingimustes. Oshkosh® Striker® sõiduk optimeerib sõiduki jõudlust, reageerimispaindlikkust koos saadaoleva Snozzle® HRET-iga ning  pumba tööd ja veeremist kõikides tingimustes.

Kvaliteet

Tuletõrje seadmete kirjeldus

OSHKOSH® POWER UNITER™ – Oshkoshi projekteeritud ja toodetud komponent, mis vastab NFPA 414 pumba ja veeremise nõuetele, lülitades veepumba ja sõiduki jaoks sisse kaks mootorit ja käigukasti. See võimaldab teil veepumba igal ajal ja kellaajal sisse lülitada, mis tahes kiirusel.

SNOZZLE® HRET – Oshkosh Snozzle'i suure ulatusega pikendatav treppmast on saadaval 50 jala (15,2 m) ja 65 jala (19,8 m) konfiguratsioonis, et võimaldada teie ARFF-i hädaolukorras reageerimisel silmapaistvat ulatust. Läbistava otsa pikkus on mõeldud kaubakonteineriteni jõudmiseks mis tahes nurga alt.

OSHKOSH K-FACTOR™ joondussüsteem – Oshkosh K-Factori süsteem kuvab kiiresti Snozzle'i läbistava otsa asukoha kerele, kõrvaldades täpsuse maksimeerimiseks sügavuse kalkuleerimisega seotud probleemid.

CROSSLAYS – Strikeri valikulise topelt ristkattega võib teie käsutuses olla kuni 600 jalga (183 m) 1¾” (45 mm) voolik – ligipääsetav mõlemalt poolt sõidukit.

BRONZE PUMP – Pikalt nõutud korrosioonikindel pumba korpus. Vastuseks tegi Oshkosh selle kättesaadavaks ka masinale Striker ARFF. Need tipptasemel funktsioonid on paigaldatud ka Strikeri masinatele.

ELEKTROONILINE VAHU PROPORTSIOON – meie rõhuga juhitava süsteemiga teab veepump, mida on vaja teie tulekustutusvajaduste rahuldamiseks, ja töötab mootoril täpselt nii palju, et need vajadused katta. See võimaldab teie sõidukil kulutada vähem kütust, vähendades üldist kulumist, kuid siiski toimib nii, nagu suudab ainult Striker.

TÄIUSTATUD TULEKUSTUSTAMISTEHNOLOOGIAD – Tuletõrjujad seisavad iga päev silmitsi uute väljakutsetega. Strikeri sõiduk on varustatud kasutamiseks uusimaid tehnoloogiaid, mis on veel pidevas arenduses, sealhulgas ülikõrgsurvevesi, suruõhuvahusüsteemid (CAFS) ja puhaste ainete kohaletoimetamise süsteemid.
 

Masina kirjeldus

KABIINI KASUTAJAKOGEMUS – tuletõrjujat visiooni silmas pidades kujundatud kokpitil on ergonoomilised omadused, nuppude läbimõeldud paigutus ja keskendumine inimteguritele.

TAK-4® SÕLTUMATU VEDRUSTUS – Oshkoshi välja töötatud sõltumatu vedrustus on arendatud raskeveokite, seadmete ja tuletõrjeseadmete liikuvuse kuldstandardiks. Sõltumatu TAK-4 vedrustus suurendab sõiduki liikuvust, maastikukiirust, kandevõimet ja sõidukvaliteeti, kontrollides samal ajal elutsükli kulusid.
TAGARATASTE PÖÖRAMINE – saadaval mehaanilise tagatelje juhtimiseks, mis tagab lühema pöörderaadiuse ja väiksema rehvide hõõrdumise.

LOOGILISED JUHTSEADMED – värvi markeeringuga juhtnupud, mis näitavad selgelt, milline funktsioon on kasutuses, mis võimaldab teil kiiresti ja kindlusega keskenduda käsilolevale ülesandele.

KIIRENDUS – Striker ARFF sõidukil on suurepärane kiirendusjõudlus, mis vastab uusimatele US EPA ja EL heitmenõuetele. Madala raskuskeskme ja väikese pöörderaadiusega konstrueeritud Strikeri masina juhtimise lihtsus, tagab ohutu sõidu.

Ohutus

Ohutus on Strikeri sõiduki kõikidesse aspektidesse sisse ehitatud – alates kabiini disainist kuni staatilise külgkalde stabiilsuse ja konstruktsiooni terviklikkuse sertifitseeritud testimiseni.

KABIINI NÄHTAVUS – Striker ARFF sõiduk pakub keskmise roolimisasendiga võrratut nähtavust. Kabiinis on 98 jalga2 (9,1 m2) klaas, 254-kraadine horisontaalne vaatetasand ja 8,8 jalga (2,7 m) ettevaade.

360° KAAMERA – Strikeri sõidukil on saadaval 360° kaamera, mis pakub sõidukile ja selle ümbrusele linnulennult vaadet suurepärase olukorrateadlikkuse tagamiseks.

Oshkosh CARE™ (kantserogeenide teadvustamine ja kokkupuute vähendamine) CLEAN CAB – Oshkoshil on tuletõrjujate kantserogeenidega kokkupuutumise haldamiseks mitmeid valikulisi funktsioone. Funktsioonide hulka kuuluvad puhastatavad istmed ja sisepinnad, väljalaskevõimalused ja kohandatud lisaseadmed, nagu survepesuseadmed, et pesta maha tahma, heitgaasiosakesi ja muid kantserogeene.

TURVAPADJAD – Turvapatjade pakett sisaldab külgmiseid turvapatju ja turvavööde eelpinguteid. Turvapadjapakett Striker pakub õnnetuse korral täiendavat turvalisust.

LÄMMASTIKUPUDELI SÄILITAMINE – Strikeri sõiduk tagab suurepärase juurdepääsu vertikaalselt hoiustatud lämmastikupudelitele, et neid oleks lihtne ja ohutu eemaldada ja uuesti laadida.

Usaldusväärsus

Oshkosh sõidukid on tuntud oma töökindluse ja vastupidavuse poolest – ja Striker sõiduk jätkab seda ajalugu.

RUNWAY READY™ TELEMAATIKA – saate hetkega täieliku ülevaate masinapargi valmidusest. See süsteem võimaldab teil jälgida peamisi parameetreid automaatsete hooldushoiatustega, et olla kursis oma sõidukipargi heakorraga.

OSHKOSHI GARANTIIGA KOMPONENDID – Oshkoshis teeme enamat kui sõidukite ehitamist; me projekteerime sõidukeid, mis viivad tööstust edasi. Meie kaubamärkide perekond jagab oma uusimaid edusamme kõigis ettevõtetes, et saaksime lubada, et igal tootel on kõigis ettevõtetes uusim tehnoloogia, et saaksime pidevalt teineteist täiustada. Striker ARFF sisaldab palju jagatud tehnoloogiaid ja komponente, et pakkuda klientidele parimat väärtust ja tooteid.

JUURDEPÄÄS – Hooldustehnikud ütlevad, et lihtne juurdepääs mootoriruumile on ülioluline. Avage Striker sõiduki tagauks ja leiate hõlpsasti ligipääsetava funktsionaalse teeninduspordi. Ja vajadusel saab kogu jõuallika hoolduseks eemaldada – ilma veepaaki eemaldamata.

FILTRI JA VEDELIKU KONTROLL – Strikeri sõidukil on üks ja hõlpsasti ligipääsetav ala, kus on kõik filtrid ja vedeliku näidikud, sealhulgas mootoriõli, käigukastivedelik ja jõujaoturi vedeliku mõõdikud. Üks asukoht tähendab, et teate kiiresti ja kindlalt, et teie Striker on tööks valmis.

HOOLDATAVUS – hästi läbimõeldud ja disainitud elektri-, hüdraulika- ja pneumoliinide marsruut tähendab kiireks diagnostikaajaks ületamatut juurdepääsu juhtmetele, õli- ja õhuliinidele.

ÜLEMAALNE TEENINDUSVÕRGUSTIK – meie ülemaailmne teeninduse edasimüüjate võrk on ööpäevaringselt valmis, kui neid vajate.

Keskkonnasäästlikus

ECO EFP™ testsüsteem – mõõtke vahuprotsente hõlpsalt igast sõidukist ilma süsteemist vahtu välja laskmata. Süsteemiviipade abil saab üks inimene kasutada ECO EFP testsüsteemi, et mõõta nii lahuse kui ka vahu voolukiirust ja tagada täpne mõõtmine. Süsteem arhiveerib katseandmed kuni 3 aasta jooksul koos kellaaja ja kuupäeva templitega.

SCANIA EFFICIENT MOOTORID – Scania tõhusad mootorid vastavad kõikidele jõudlusnõuetele suurepärase kütusesäästlikkusega ja ületavad uusimaid mootori heitmenorme.

ISO-14001 SERTIFITSEERITUD RAJAS – Strikeri sõiduk on toodetud ISO-14001 sertifikaadiga ettevõttes, mis ületab uusimaid keskkonnasõbralikke tootmistavasid.